sdfsdfsfdsf

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Μετά τα Sprider λουκέτο και στα Venus Victoria




Του Κώστα Νούση
Η οριστική αναστολή λειτουργίας της μεγαλύτερης πολυεθνικής εταιρείας μόδας δεν είναι το μόνο θλιβερό γεγονός για το οποίο η ιστορία της Αγοράς θα γράψει με μελανά γράμματα τον όμιλο Χατζηιωάννου. Μετά τα Sprider Stores αυλαία αναμένεται να ρίξει και η γνωστή αλυσίδα γυναικείων εσωρούχων Venus Victoria του ίδιου ομίλου, αρχής γενομένης το ερχόμενο Σάββατο με το κατάστημα που λειτουργεί στην Κηφισιά.
Ασφαλείς πληροφορίες της dealnews.gr, προσκείμενες στον όμιλο, αναφέρουν ότι το δρόμο που χάραξαν τα Sprider ακολουθούν και τα καταστήματα γυναικείων εσωρούχων Venus Victoria τα οποία ανήκουν στον ίδιο όμιλο καθώς και αυτά έχουν αναρτήσει αφίσες μπαζάρ. Tην αρχή για το κατέβασμα των ρολών θα κάνει το κατάστημα της Κηφισιάς το οποίο διακόπτει οριστικά τη λειτουργία του το Σάββατο με τους εργαζομένους να φοβούνται για το ντόμινο και στα υπόλοιπα καταστήματα.
Ποια είναι τα Venus Victoria
Πρόκειται για ένα σύγχρονο fashion brand γυναικείων εσωρούχων με 10 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (6 στην Αττική, 1 στη Θεσσαλονίκη, 1 στη Λάρισα και 1 στη Φθιώτιδα).
Τα προϊόντα της Venus Victoria περιλαμβάνουν συλλογές lingerie και bodywear, σειρές fashion και basic καλσόν, ποιοτικές κάλτσες όλων των τύπων, κορμάκια και μαγιό για το καλοκαίρι.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το 2011 ο όμιλος Χατζηιωάννου προχώρησε στη σταδιακή διακοπή της παραγωγικής δραστηριότητας, η οποία συνίσταται στην μονάδα παραγωγής ενδυμάτων, κάλτσας και καλσόν στην Ξάνθη καθώς και στην μονάδα της θυγατρικής στη Βουλγαρία ΕΒΡΟΚΟΜΕΡS LTD, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της μητρικής με στόχο την επικέντρωση στην εμπορία των επωνύμων προϊόντων ενισχύοντας το retail concept Venus Victoria.
 http://pinakio.blogspot.gr/2013/10/sprider-venus-victoria.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου