sdfsdfsfdsf

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Διαθέσιμο σε όλους το νέο Facebook Timeline


fbtimeline

Πριν μερικές μέρες είδαμε ότι το Facebook ξεκίνησε το rollout του νέου design των προφίλ που ακούει στο όνομαtimeline. Η αρχή είχε γίνει από την Νέα Ζηλανδία και σήμερα έχουμε την διάθεση του χαρακτηριστικού σε όλο τον κόσμο. Ας μάθουμε μερικά πράγματα για το νέο προφίλ.

Καταρχήν τη στιγμή που θα περάσετε στο νέο προφίλ θα έχετε ένα διάστημα 7 ημερών για να καθορίσετε το ποιος θα βλέπει όλα όσα εμφανίζονται στο timeline σας. Μέσα στις 7 αυτές ημέρες μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να κάνετε δημόσιο το timeline. Μετά τις 7 μέρες αν δε το έχετε κάνει θα γίνει αυτόματα.

Μπορείτε να επιλέξετε ποιες ιστορίες του timeline θα κρύψετε ή θα κάνετε μόνιμες. Αυτό γίνεται με απλό κλικ δεξιά του post και Hide. Πέρα από αυτό σε κάθε ποστ μπορείτε να επιλέξετε το ποιος θέλετε να το βλέπει. 

Για να δείτε όλες τις ενέργειές σας μαζεμένες μπορείτε να πάτε στο Activity Log. Εκεί όλα είναι κατηγοριοποιημένα βάσει ημερομηνίας. Για ευκολότερη αναζήτηση μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα.

Ενεργοποίησέ το ΤΩΡΑ!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι να δείτε το μήνυμα για ενεργοποίηση του προφίλ. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε πηγαίνετε τώρα στο Introducing Timeline και επιλέξτε το "Get it now".
Από σήμερα θα αρχίσει να εμφανίζεται και το Timeline τόσο στο Android όσο και στο m.facebook.com

http://www.tabletakias.gr/2011/12/facebook-timeline.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου