sdfsdfsfdsf

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Τι αποκάλυψε το βίντεο της Αττικής Οδού για τον οδηγό της Porsche Cayenne !

Τι αποκάλυψε το βίντεο της Αττικής Οδού για τον Παναγιώτη Μαυρίκο αν είναι αυτος ο οδηγός...

 

 



Τα αποτελέσματα της νεκροτομή στη σορό του εκδότη της «Ακρόπολης» Παναγιώτη Μαυρίκου –που σύμφωνα με όλες της ενδείξεις, είναι ο άνθρωπος που απανθρακώθηκε μέσα στο πολυτελές Porsche Cayenne της συζύγου του χτες Πέμπτη, στις 14.50 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό– καθώς και κάποιες ακόμα εργαστηριακές εξετάσεις περιμένουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.
Η νεκροτομή θα γίνει σήμερα, ενώ κατά τη διάρκεια της μέρας επίσης αναμένονται και τα αποτελέσματα DNA, προκειμένου να επιβεβαιωθεί επίσημα η ταυτότητα του θύματος, το οποίο μέχρι στιγμής έχει αναγνωριστεί εμμέσως από τη σύζυγό του και τη μητέρα του, από τη βέρα του και έναν σταυρό που φορούσε.
Πάντως, όπως είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αρμόδιος αξιωματικός, δεν είναι απίθανη πλέον η εκδοχή του ατυχήματος, με βάση όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από την αστυνομική έρευνα, αλλά ακόμη παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και καθαρή εικόνα, κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρχει μέχρι το απόγευμα.
Τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα είναι, πρώτον, ότι από τους πυροτεχνουργούς και τους ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, δεν βρέθηκε το παραμικρό ίχνος οποιουδήποτε μηχανισμού, ή άλλο στοιχείο στο αυτοκίνητο και στο σημείο του τραγικού συμβάντος, που να οδηγεί στο συμπέρασμα της δολιοφθοράς.

Τι δείχνει η μελέτη του βίντεο της Αττικής Οδού

Από την πολύ προσεκτική μελέτη των βίντεο που έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Αττικής Οδού, τα οποία οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής είδαν πολλές φορές, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματικό φαίνεται το εξής: το Porsche Cayenne κινείται στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας, όταν ξαφνικά άρχισε να μειώνει ταχύτητα και να παρεκκλίνει ελαφρά από την πορεία του, να «ακουμπάει» στο διαχωριστικό διάζωμα και να σέρνεται επάνω του για λίγα μέτρα.
Στη συνέχεια ακινητοποιείται και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα διακρίνεται πρώτα λίγος καπνός και σχεδόν ταυτόχρονα φλόγα που τυλίγει το αυτοκίνητο.
Πριν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς, όπως λένε οι αστυνομικοί, στο βίντεο φαίνονται υγρά στο δρόμο κάτω από το αυτοκίνητο, που πιθανολογείται ότι είναι διαρροή καυσίμου.
Ο 42χρονος εκδότης δεν μπόρεσε να βγει από το όχημα, γιατί δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού, καθώς είχε κολλήσει στο διάζωμα.
Τα ερωτήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς, είναι αν συνέβη κάτι στον οδηγό, γι' αυτό και δεν είχε καλά αντανακλαστικά τη δεδομένη στιγμή και τι μπορεί να ήταν αυτό και βέβαια το αυτοκίνητο εξετάζεται από πραγματογνώμονες, για να διαπιστωθεί αν υπήρξε οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα και κυρίως τι και από ποιο σημείο προκάλεσε την ανάφλεξη.
Ο δικηγόρος και φίλος του εκδότη, πάντως, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του το πρωί σε τηλεοπτικές εκπομπές, ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος διατηρούσε σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο, καθώς το χρησιμοποιούσε κυρίως η σύζυγός του και επέβαιναν τα παιδιά του, ενώ επίσης το όχημα είχε πολύ εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και ήταν μηχανικά ελεγμένο.
Όπως είπε ο κ. Κούγιας, επρόκειτο να υποβληθεί μήνυση κατ' αγνώστων, προκειμένου να μπορέσει η οικογένεια να ορίσει πραγματογνώμονες και τεχνικούς συμβούλους.
 
 
 http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/268798/ti-apokalypse-to-vinteo-ths-attikhs-odoy-gia-ton-pa.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου