sdfsdfsfdsf

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Νέα δεδομένα για την τραγωδία με τον 19χρονο Θανάση

Δύο κοπέλες αναφέρουν ότι υπήρξε και στο παρελθόν διαπληκτισμός μεταξύ του άτυχου 19χρονου και του ελεγκτή.Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη, σε ότι αφορά την συμπεριφορά του ελεγκτή στο τρόλεϊ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχουν σοβαρές μαρτυρίες από δύο νεαρές κοπέλες γνωστές του 19χρονου και επιβάτες του συγκεκριμένου τρόλεϊ. Συμπτωματικά οι δύο κοπέλες είχαν γίνει μάρτυρες ενός παρόμοιου περιστατικού με τον 19χρονο Θανάση και τον συγκεκριμένο ελεγκτή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 19χρονος και ο ελεγκτής είχαν διαπληκτιστεί πριν από έναν χρόνο περίπου σε ένα άλλο τρόλεϊ.

Αναφερόμενες στη τραγική ημέρα, οι δύο νεαρές υποστηρίζουν και αυτές δεν είχαν εισιτήριο, αλλά ο ελεγκτής απλά τους ζήτησε να κατέβουν ώστε να συνεχίσει τον έλεγχο ο οποίος εξελίχθηκε στο μοιραίο διαπληκτισμό με τον 19χρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι κοπέλες για το προηγούμενο περιστατικό ανέφεραν ότι σε αντίθεση με όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ένα χρόνο πριν ο ίδιος ελεγκτής είχε κόψει πρόστιμο στις δυο κοπέλες οι οποίες δεν διέθεταν εισιτήριο, ενώ σε ότι αφορά τον 19χρονο ο ελεγκτής μετά πάλι από διαπληκτισμό δεν του επέβαλε πρόστιμο, αλλά ούτε και του ζήτησε να κατέβει στον τερματισμός της γραμμής για να του δώσει τα στοιχεία του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας έχουν εμφανιστεί και άλλοι μάρτυρες οι οποίοι αναφέρουν κακή συμπεριφορά από τον 29χρονο ελεγκτή και σε άλλα δρομολόγια της ίδιας γραμμής. Οι αστυνομικοί θεωρούν κρίσιμο τι ακριβώς συνέβη πριν ένα χρόνο στο αντίστοιχο περιστατικό, ώστε να διευκρινίσουν τα δεδομένα της τωρινής υπόθεσης.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/05/blog-post_2614.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου